Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les cuixes i salpebreu-les.
  2. Farciu-les amb els calçots i les prunes.
  3. Un cop farcides, lligueu-les amb un fil de cotó.
  4. Poseu en una cassola les cuixetes lligades, la sal i el pebre a gust.
  5. Afegiu-hi l’oli, les cebes tallades, el mig litre de vi cabernet, la cabeça d’alls, la canyella i el brou dels menuts.
  6. Rostiu-ho lentament al forn unes 2 h.
  7. Feu salsa de la bresa i serviu-la amb les cuixetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: