Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la ceba a la juliana i l’all a tires. Ofegueu-los amb un parell de cullerades d’oli en una paella gran.
  2. Peleu i talleu la pastanaga i afegiu-la al saltat. Poseu-hi sal i pebre vermell i ofegueu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi els calamars, nets i marcats longitudinalment, perquè no s’encongeixin, i salpebrats.
  4. Incorporeu-hi les verdures, rentades i tallades a tires. Coeu-ho fins que els calamars i les verdures estiguin grenyals, 20 min.
  5. Afegiu-hi el cuscús, barregeu-ho bé i poseu-hi l’aigua o el brou, calent. Deixeu-ho coure uns minuts, fins que el cuscús estigui al punt.
  6. Serviu-ho amb julivert picat amb un gra d’all. Podeu servir-lo fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto