Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la ceba a la juliana i l’all a tires. Ofegueu-los amb un parell de cullerades d’oli en una paella gran.
  2. Peleu i talleu la pastanaga i afegiu-la al saltat. Poseu-hi sal i pebre vermell i ofegueu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi els calamars, nets i marcats longitudinalment, perquè no s’encongeixin, i salpebrats.
  4. Incorporeu-hi les verdures, rentades i tallades a tires. Coeu-ho fins que els calamars i les verdures estiguin grenyals, 20 min.
  5. Afegiu-hi el cuscús, barregeu-ho bé i poseu-hi l’aigua o el brou, calent. Deixeu-ho coure uns minuts, fins que el cuscús estigui al punt.
  6. Serviu-ho amb julivert picat amb un gra d’all. Podeu servir-lo fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto