Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu a tires fines la ceba i el fonoll. Salteu-ho en una mica d’oli i afegiu-hi les panses, els pinyons i les tàperes. 
  2. Mulleu-ho amb els sucs i el vinagre. Reduïu-ho i saleu-ho. 
  3. Per a l’oli: infusioneu les espècies amb l’oli a foc molt suau. 
  4. Salpebreu els filets i poseu-los a coure a la planxa primer pel costat de la pell. 
  5. Taqueu el fons del plat amb una cullerada de crema agra, i al mig poseu-hi una mica de l’amanida encara tèbia. Al damunt, el peix. 
  6. Acabeu-ho amb els grills de cítrics i les herbes fresques. Amaniu-ho amb unes gotes d’oli d’espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto