Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu a tires fines la ceba i el fonoll. Salteu-ho en una mica d’oli i afegiu-hi les panses, els pinyons i les tàperes. 
  2. Mulleu-ho amb els sucs i el vinagre. Reduïu-ho i saleu-ho. 
  3. Per a l’oli: infusioneu les espècies amb l’oli a foc molt suau. 
  4. Salpebreu els filets i poseu-los a coure a la planxa primer pel costat de la pell. 
  5. Taqueu el fons del plat amb una cullerada de crema agra, i al mig poseu-hi una mica de l’amanida encara tèbia. Al damunt, el peix. 
  6. Acabeu-ho amb els grills de cítrics i les herbes fresques. Amaniu-ho amb unes gotes d’oli d’espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: