Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu a tires fines la ceba i el fonoll. Salteu-ho en una mica d’oli i afegiu-hi les panses, els pinyons i les tàperes. 
  2. Mulleu-ho amb els sucs i el vinagre. Reduïu-ho i saleu-ho. 
  3. Per a l’oli: infusioneu les espècies amb l’oli a foc molt suau. 
  4. Salpebreu els filets i poseu-los a coure a la planxa primer pel costat de la pell. 
  5. Taqueu el fons del plat amb una cullerada de crema agra, i al mig poseu-hi una mica de l’amanida encara tèbia. Al damunt, el peix. 
  6. Acabeu-ho amb els grills de cítrics i les herbes fresques. Amaniu-ho amb unes gotes d’oli d’espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto