Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per elaborar aquestes postres necessiteu motlles de 6 cm d’alçada i 4,50 cm de diàmetre, aproximadament.
  2. Comenceu a pelar les pomes a talls regulars i d’uns 4 mm de gruix.
  3. Seguidament, en una paella antiadherent feu el caramel amb el sucre, i un cop el tingueu ros afegiu-hi la mantega i salteu-hi les pomes. Un cop saltades, reserveu-les en una safata. Preneu els motlles i talleu les bases de la pasta de full i feu-les coure. Reserveu-les.
  4. Agafeu els motlles i ompliu-los amb la poma saltada molt uniformement i d’una manera regular. Un cop plens, poseu-hi la base de pasta de full cuita i entreu-ho al forn escalfat 5 min a 180 ºC.
  5. Pel que fa al gelat de vainilla, el més pràctic és comprar un gelat de vainilla comercial, ja que avui se’n poden trobar alguns de prou bons.
  6. Muntatge: un cop tingueu els Tatin cuits, col·loqueu-los en els plats, i afegiu-hi una mica de iogurt, la salsa de la cocció de la poma i el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: