Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la poma a làmines. Dissoleu el sucre en el porto i poseu-lo a coure a foc mitjà.
  2. Aboqueu les làmines de poma a l’almívar i feu-lo coure uns quants minuts, la poma ha de quedar tova però no s’ha de desfer.
  3. Coleu la poma i espereu que es refredi. Haureu de tenir el fetge d’ànec ben fred per poder-lo tallar amb facilitat.
  4. Talleu-lo a daus i emboliqueu-los amb les làmines de poma. Disposeu els daus de poma sobre una làmina de silicona (Silpad). Introduïu la safata al forn, preescalfat a 200 ºC, i doneu-hi un cop de calor, perquè el foie perdi la fredor interna.
  5. Muntatge: col·loqueu el carquinyoli en la base, una mica d’enciam, l’embolic de foie i acabeu-ho amb una mica de salsa de porto.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: