Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un tallapasta o similar, retalleu una dotzena de discos de molla de les llesques de pa i torreu-los per donar-los una mica de consistència.
  2. Treballeu la sobrassada (si voleu, amb una mica de mantega) per donar-li una textura que permeti untar-hi el pa torrat amb més facilitat.
  3. Piqueu les tàperes ben menudes i, amb una mandolina (o un ganivet esmolat), talleu els raves a rodelles fines i regulars.
  4. Unteu els discos de pa de nous, freds, amb la sobrassada i distribuïu-hi unes quantes rodelles de rave salpebrades i unes quantes tàperes picades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto