Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un tallapasta o similar, retalleu una dotzena de discos de molla de les llesques de pa i torreu-los per donar-los una mica de consistència.
  2. Treballeu la sobrassada (si voleu, amb una mica de mantega) per donar-li una textura que permeti untar-hi el pa torrat amb més facilitat.
  3. Piqueu les tàperes ben menudes i, amb una mandolina (o un ganivet esmolat), talleu els raves a rodelles fines i regulars.
  4. Unteu els discos de pa de nous, freds, amb la sobrassada i distribuïu-hi unes quantes rodelles de rave salpebrades i unes quantes tàperes picades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: