Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb ceba i tomàquet.
  2. Blanquegeu el bonítol: poseu-lo en una cassola amb aigua freda i retireu-lo quan arrenqui el bull.
  3. Blanquegeu de la mateixa manera la pela de taronja i la pela de llimona.
  4. Barregeu tots els ingredients de la recepta en un recipient i coeu-ho al forn, al vapor, 1 h, a 100 ºC. Si no teniu forn de vapor, podeu coure tots els ingredients a la cassola a foc lent 20 min.

CONSELL

La beguda ideal per maridar aquest plat és una Moritz 0,0, abans coneguda com Aigua de Moritz, degut a la seva composició lleugera. A més, el seu alt contingut en fibra la converteixen en la millor opció per menjar sa, i garanteix que us sentireu bé després dels àpats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto