Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les sardines deixant-hi el cap. Poseu-hi un xic de sal, enfarineu-les i fregiu-les lleugerament a foc alt en una paella perquè agafin color. Reserveu-les.
  2. Ratlleu la pell dels cítrics (taronja agra, aranja, llima i mandarina) sense prendre la part interior blanca i extraieu-ne el suc.
  3. Poseu una cassola al foc amb els sucs dels quatre cítrics i les ratlladures, el vi blanc, l'oli d'oliva verge extra, un polsim de sal i les herbes i espècies: el pebre blanc, el cardamom i la branca de farigola llimonera.
  4. Deixeu-ho coure a poc a poc durant, aproximadament, 10 min.
  5. Afegiu-hi les sardines, deixeu-ho coure 2 min més i apagueu el foc. Deixeu que es refredi i que reposi fins a l'endemà.

Més receptes amb Peix i marisc

Salmó amb almívar de vi Sense
gluten

Salmó amb almívar de vi

Per Glòria Canals Marata

Bis farcit amb salsa de formatge Ràpida i senzilla

Bis farcit amb salsa de formatge

Per Espai del Peix de Palamós

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto