Troba la teva recepta

Preparació

  1. Rostiu les espatlles de cabrit al forn a 150 ºC amb els alls i el romaní. Perquè no us quedin seques, les podeu mullar amb vi blanc i aigua.
  2. Un cop cuites, desosseu-les i apugeu la temperatura del forn perquè quedin ben rosses.
  3. A part, prepareu un puré de carbassa (bulliu la carbassa, escorreu-la i afegiu-hi la llimona; tritureu-ho, i, si queda massa espès, afegiu-hi brou de la carbassa o oli d’oliva per deixar-la fina).
  4. Opcionalment, podeu afegir al puré una llimona confitada en sal: escaldeu-la, obriu-la en quatre talls i poseu-los en un pot. Es cobreix amb sal i es deixa un parell de mesos. Renteu la llimona i useu-ne la pell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto