Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 100 ml de suc de pinya i desfeu-hi un full de gelatina (uns 2 g), remullada i ben escorreguda.
  2. Aboqueu-la en un motlle rectangular de cake, mullat, i col·loqueu-lo entremig de gel; quan s'hagi pres poseu-hi 3 rodanxes de pinya, ben juntes, i, en els buits, cireres confitades.
  3. Prepareu una crema de bavaresa, feta amb els rovells d'ou, el sucre, la resta de suc de pinya, la llet i la gelatina; poseu-la entremig del gel i, quan comenci a espessir-se, incorporeu-hi la nata i la pinya restant, tallada ben petita.
  4. Aboqueu-la en el motlle sobre les rodanxes de pinya, i deixeu-lo a la nevera. Per treure el pastís del motlle, introduïu-lo uns segons en aigua tèbia, aboqueu-lo i deixeu-lo una estona a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto