Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prèviament salpebreu la carn i poseu-la en una cassola amb l’oli. Enrossiu-la i retireu-la de la cassola. Tireu-hi les verdures pelades i tallades fines i deixeu que s’enrosseixin. Afegiu-hi les herbes i espècies (farigola, llorer, clau, pebre i ginebró ) i poseu-hi la carn. Tireu-hi ara el vi i reduïu-ho a foc moderat 5 min. Tireu-hi el conyac, que es redueixi una mica, i, seguidament, el brou, vigilant que no cobreixi del tot la carn. Tingueu-ho 20 min a foc una mica més fort. Després, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu coure 3 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi 1 gra d’all pelat i triturat i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu la cassola del foc, traieu-ne la cua i deixeu-la refredar per poder-la desossar.
  2. Muntatge: s’ha de preparar un puré de patates espès. Agafeu 4 cèrcols d’acer de 10 cm i els cobriu amb pasta fil·lo doblada i untada amb mantega fosa. Poseu-hi dues cullerades de puré al fons, la cua a trossos i torneu a posar-hi puré de patates. Tapeu-ho amb la pasta fil·lo que quedi en forma de farcell i amb un pinzell la unteu amb mantega. Enforneu-ho (preescalfat a 180 ºC) i deixeu-ho coure uns 9 min. Poseu els farcells al plat i retireu-ne els cèrcols. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: