Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la ceba a la juliana fina i enrossiu-la amb oli. Afegiu-hi el sucre i caramel·litzeu-lo. 
  2. Afegiu-hi el xerès sec i una mica d’aigua i coeu-la fins que sigui molt melosa i lluent. 
  3. A banda, marqueu els filets salpebrats a la planxa o en una paella ben calenta. 
  4. Col·loqueu-los en una plàtera de forn, untats amb mostassa i una pileta de ceba al damunt, i cobriu-los amb un tall de formatge. 
  5. Gratineu-los lleugerament fins que el formatge faci crosta. Un cop al plat, salseu-los amb mostassa dissolta en oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: