Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: escalfeu el fons de carn.
  2. Afegiu-hi la cullerada de mostassa en gra i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu-hi la mantega i lligueu-ho bé. 
  4. Daureu el filet de vedella per les dues cares, al gust, i salpebreu-lo.
  5. Al plat, poseu les rodanxes de patata confitada i, a sobre, el filet.
  6. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i afegiu-hi la ceba tendra en tempura.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: