Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, congeleu els fruits vermells. Si són grossos (maduixes i figues), talleu-los a trossets.
  2. Per fer la mantega avellana, poseu uns 125 g de mantega en un cassó a foc suau. Deixeu que cogui a poc a poc, retirant les impureses de la superfície amb una cullera. Manteniu-ho al foc fins que agafi el color avellana. Peseu els 75 g de la recepta i reserveu-ho.
  3. Barregeu el sucre, l’avellana en pols, la farina, l’impulsor i la sal. Incorporeu-hi les clares a poc a poc. Afegiu-hi la mantega avellana tèbia i barregeu-ho bé.
  4. Poseu la mescla dins una mànega de pastisseria i reserveu-ho unes hores a la nevera, per tal de coure-ho just al moment de menjar-ho.
  5. Repartiu la massa en motlles petits (millor de silicona) omplint uns 2/3. Col·loqueu al mig un fruit vermell directament congelat. Coeu-los a 200 ºC amb el forn ja calent fins que siguin daurats.
  6. Serviu-los just acabats de fer.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: