Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Arrebosseu les gambes, pelades i salpebrades, amb la clara d’ou batuda i el panko.
  2. Fregiu les gambes arrebossades en oli d’oliva abundant ben calent, fins que estiguin cuites, daurades i cruixents.
  3. Fregiu també les fulles de pasta wonton, tallades en triangles, fins que quedin daurades.

CONSELL

Serviu-les acabades de fregir. Podeu servir les gambes amb maionesa de curri. Si no teniu pasta wonton, feu servir xips de patata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: