Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, traieu gairebé tota l’aigua i tritureu-ho ben fi.
  2. Poseu la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar 15 min.
  3. Barregeu la carbassa, la nata i el sucre. Afegiu-hi els rovells sense batre'ls perquè no faci escuma. Distribuïu-ho en motlles de flam i poseu-ho en una safata al bany maria al forn durant 50 min a 85 ºC, fins que qualli.
  4. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto