Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, traieu gairebé tota l’aigua i tritureu-ho ben fi.
  2. Poseu la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar 15 min.
  3. Barregeu la carbassa, la nata i el sucre. Afegiu-hi els rovells sense batre'ls perquè no faci escuma. Distribuïu-ho en motlles de flam i poseu-ho en una safata al bany maria al forn durant 50 min a 85 ºC, fins que qualli.
  4. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: