Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix el formatge, el sucre i la nata. Dissoleu la gelatina amb una mica de llet freda i escalfeu la resta de llet amb el canonet de canyella fins que estigui a punt de bullir. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Coleu-ho i afegiu-ho a la mescla del formatge.
  2. Repartiu-ho en els motlles de flam, prèviament untats amb el caramel líquid. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: