Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu tots els ingredients. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 50 min. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  2. Cocció amb la Thermomix: col·loqueudins el Varoma el motlle tapat amb paper d’alumini i un paper de cuina (que recollirà el vapor). Poseu 700 ml d’aigua al vas, tapeu-ho i poseu el recipient Varoma a sobre. Programeu 30 min, temperatura Varoma, velocitat 2. Deixeu-ho refredar dins el Varoma per tal que acabi de quallar bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: