Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu tots els ingredients. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 50 min. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  2. Cocció amb la Thermomix: col·loqueudins el Varoma el motlle tapat amb paper d’alumini i un paper de cuina (que recollirà el vapor). Poseu 700 ml d’aigua al vas, tapeu-ho i poseu el recipient Varoma a sobre. Programeu 30 min, temperatura Varoma, velocitat 2. Deixeu-ho refredar dins el Varoma per tal que acabi de quallar bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto