Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la ratafia en un cassó fins que redueixi a la meitat. Mentrestant, amb dues cullerades de sucre, feu un caramel (que ha de quedar una mica fosc) i poseu-ho al fons d'un motlle tipus plum-cake.
  2. En el mateix cassó, poseu-hi la meitat de la llet amb el sucre i feu-ho escalfar fins que el sucre quedi desfet.
  3. En un bol poseu els ous i afegiu-hi la resta de la llet freda, la ratafia i després la llet calenta amb el sucre desfet, i aneu-ho barrejant amb unes varetes. Remeneu-ho, coleu-ho i aboqueu-ho al motlle on heu posat el caramel.
  4. Poseu-ho en una plata al bany maria al forn 45 min a 200 ºC. Quan sigui fred, podeu treure el motlle i servir-ho. S'hi poden posar unes cullerades de ratafia pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto