Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu 4 flameres petites i unteu-les amb la glucosa. Bulliu l’aigua amb el sucre 5 min. Agafeu els rovells, tireu-hi un polsim de vainilla i barregeu-los amb el sucre bullit. Ompliu les flameres amb aquesta preparació i tapeu-les amb film transparent o poseu-les en un recipient que tanqui hermèticament. Deixeu-les al bany maria 1 h amb el foc al mínim. L’aigua no ha d’arribar a bullir.
  2. Per al coulis de gerds: aboqueu tots els ingredients en un recipient que pugui anar al foc i bulliu-los 10 min. Deixeu-ho refredar.
  3. Muntatge: disposeu els flamets en un plat i decoreu-ho al vostre gust amb el coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: