Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregueu les parets interiors del 'caquelón' (cassola) amb el gra d'all.
  2. En el mateix 'caquelón', barregeu Le Gruyère AOP i la Maizena, afegiu-hi el vi blanc i el suc de llimona. Porteu-ho a ebullició i remeneu-ho.
  3. Reduïu el foc, afegiu-hi el Vacherin Fribourgeois AOP i continueu remenant-ho fins que es fongui.
  4. Per acabar, afegiu-hi el kirsch i condimenteu-ho amb una mica de pebre, al gust.
  5. Poseu el 'caquelón' en la base de la fondue per servir a la taula.
  6. Consell: per mullar a la fondue, us recomanem fer servir trossos de pa, patates cuites, carns, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto