Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els filets de vedella i enfarineu-los bé, espolsant-ne la farina sobrant. Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva abundant. Quan sigui ben calent, fregiu-hi els filets de vedella fins que quedin ben rossos. Poseu-los en una plata.
  2. Poseu una mica d’oli d’oliva en una cassola i sofregiu-hi les cebes i les pastanagues a dauets. Quan estigui mig cuit, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar bé.
  3. Aboqueu-hi el vi blanc, el conyac i el vi ranci, i deixeu-ho reduir. Tritureu-ho i torneu-ho a posar a la cassola.
  4. Incorporeu-hi els filets de vedella i cobriu-ho amb aigua bullent o amb brou. Deixeu-ho coure a poc a poc, fins que la carn quedi ben tendra. Afegiu-hi els bolets, nets i tallats, si són grossos.
  5. Quan quedin pocs minuts per acabar la cocció, afegiu-hi una picada amb els alls, julivert, les ametlles i els carquinyolis.
  6. Rectifiqueu-ne el punt de sal. També podeu empolsinar el fricandó amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: