Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu les anxoves i les olives ben petites.
  2. Barregeu l’ou i la mantega. Afegiu-hi la farina i les olives amb les anxoves. Treballeu-ho fins aconseguir una massa.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa ben prima entre dos papers de forn. Reserveu-ho una estona al congelador. Talleu les galetes en la forma desitjada i coeu-les, directament congelades, uns 8-10 min a 190 ºC.
  4. Serviu les galetes acompanyades d’un tomàquet tallat a dauets amanit amb orenga, oli i sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: