Troba la teva recepta

Fa una setmana uns quants bloguers vam assistir al taller de tapes i aperitius de l’Escola de Cuina Mireia Carbó. Un dels aperitius que vam fer van ser aquestes galetes salades per acompanyar un tàrtar de tomàquet. 

La Mireia Carbó ha inaugurat una escola de cuina a Barcelona. De seguida que vam saber la notícia, vam decidir apuntar-nos junts a un taller, per poder conèixer l’escola i passar una bona estona aprenent al costat de la Mireia. El taller va ser molt interessant. Ens vam dividir en parelles per tal d’elaborar les set receptes següents: les galetes d’anxoves i olives, un gotet de salmó i kiwi, una tapeta de gamba i mozzarella amb salsa d’aranyons, un caneló en tempura amb salsa de foie, uns bunyols de bacallà (o de salmó) amb duet de pebrots caramel·litzats i unes delícies de foie amb caramel d’espàrrecs. Al final del taller ens vam entaular per degustar les tapes que havíem elaborat tots plegats, i vam passar una estona molt agradable parlant amb la Mireia mentre ens explicava entusiasmada les aventures amb la nova escola.

Preparació

  1. Piqueu les anxoves i les olives ben petites.
  2. Barregeu l’ou i la mantega. Afegiu-hi la farina i les olives amb les anxoves. Treballeu-ho fins aconseguir una massa.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa ben prima entre dos papers de forn. Reserveu-ho una estona al congelador. Talleu les galetes en la forma desitjada i coeu-les, directament congelades, uns 8-10 min a 190 ºC.
  4. Serviu les galetes acompanyades d’un tomàquet tallat a dauets amanit amb orenga, oli i sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto