Troba la teva recepta

La massa per fer aquestes galetes s’assembla bastant a les galetes blanc i negre, però porten una mica més de sucre perquè no van arrebossades per fora i s’hi barregen unes avellanes picades. El resultat final és molt diferent, ja que com que són més primetes queden molt més cruixents. A nosaltres ens van agradar tant els dos tipus de galetes que no vam poder decidir quines eren més bones…

El que vaig fer jo va ser preparar les quantitats indicades en la recepta de les galetes blanc i negre i després vaig dividir-la en dues meitats: amb una vaig fer les blanc i negre; a l’altra hi vaig afegir sucre i les avellanes per fer aquestes. Així em van sortir 30 galetes de cada tipus amb la meitat de feina.

A la recepta explico un bon truc per aconseguir que les galetes siguin totes iguals sense necessitat d’estirar la massa i tallar-la amb un motlle. Ja veureu que és molt fàcil i ràpid!

Preparació

  1. Foneu la xocolata i la mantega al microones. A part, bateu els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum. Barregeu-ho amb la xocolata i la mantega. Afegiu-hi la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada. Afegiu-hi les avellanes picades.
  2. Doneu forma de xurro a la massa (d’uns 3 cm de diàmetre), emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la 30 min al congelador.
  3. Amb un ganivet, talleu rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les separades a la plata del forn. Coeu-les 15 min a 180 ºC fins que siguin cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto