Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les galetes: bateu la mantega amb el sucre i la Nutella fins aconseguir una crema. Afegiu-hi l’ou. Incorporeu-hi la farina tamisada i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  2. Emboliqueu la massa amb paper film aixafant-la ben plana. Reserveu-la a la nevera uns 30 min.
  3. Estireu la massa amb el corró entre dos papers de forn fins aconseguir el gruix que volem que tinguin les galetes, millor ben finetes. Talleu-les en la forma desitjada procurant que totes quedin ben iguals (si veieu que la massa s’escalfa, poseu-la una estona més a la nevera).
  4. Esteneu les galetes sobre una placa de forn i coeu-les a 180 ºC uns 10 min. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta.
  5. Per al farcit: escalfeu en un cassó la llet i el torró trossejat. Tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi homogeni i cremós.
  6. Farciu les galetes de seguida amb la crema encara tèbia abans no es refredi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: