Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, poseu la farina i la mantega a dauets. Fregueu amb les mans fins que la massa sembli sorra.
  2. Afegiu-hi unes gotes d’aroma de vainilla, el sucre i els ous batuts. Pasteu-ho bé fins a aconseguir una massa fina.
  3. Estireu la massa amb un corró sobre un paper de forn.
  4. Talleu la massa a rodones o amb la forma que us agradi més.
  5. Pinteu les galetes amb ou batut i enforneu-les 10 min, a 180 ºC.
  6. Traieu les galetes del forn, amb l’ajut d’un adult. Quan siguin fredes, ja les podeu menjar!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: