Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al suc de rostit: escalfeu una cassola i daureu-hi el pollastre, salpebreu-lo i afegiu-hi la ceba. Tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, girant el pollastre de tant en tant per evitar que es cremi. Un cop daurada la ceba, afegiu-hi l'all i el tomàquet, tapeu-ho i deixeu que es torni a daurar tot. 
  2. Mulleu-ho amb brandi i vi ranci, evaporeu l'alcohol i mulleu-ho amb una mica d’aigua. Afegiu-hi la canyella i el llorer, deixeu-ho coure 10 min i després recupereu les cebes. 
  3. Reserveu el pollastre per a una altra preparació. Tritureu el suc de la cocció fins que aconseguiu un puré fi. Coleu-lo i salpebreu-lo.
  4. Rostiu el gall de Sant Pere pel costat de la pell i serviu-lo sobre el suc del rostit i la ceba que heu caramel·litzat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: