Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al suc de rostit: escalfeu una cassola i daureu-hi el pollastre, salpebreu-lo i afegiu-hi la ceba. Tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, girant el pollastre de tant en tant per evitar que es cremi. Un cop daurada la ceba, afegiu-hi l’all i el tomàquet, tapeu-ho i deixeu que es torni a daurar tot. 
  2. Mulleu-ho amb brandi i vi ranci, evaporeu l’alcohol i mulleu-ho amb una mica d’aigua. Afegiu-hi la canyella i el llorer, deixeu-ho coure 10 min i després recupereu les cebes. 
  3. Reserveu el pollastre per a una altra preparació. Tritureu el suc de la cocció fins que aconseguiu un puré fi. Coleu-lo i salpebreu-lo.
  4. Rostiu el gall de Sant Pere pel costat de la pell i serviu-lo sobre el suc del rostit i la ceba que heu caramel·litzat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto