Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el gall dindi, plomeu-lo, talleu la primera part de les ales, les potes i el coll deixant-hi un xic de pell. Feu un tall a la carcanada i aneu-lo desossant amb cura perquè no es trenqui la pell.
  2. Deixeu els ossos de les cuixes i de les ales, només cal treure'n la carcanada, amb la qual, juntament amb les potes, les ales i el coll, fareu un bon brou amb les cebes i les pastanagues.
  3. Trinxeu la carn magra de porc i barregeu-la amb la de botifarra i la molla. Salpebreu-ho i coeu-la en una cassola amb llard o oli. Quan es comenci a coure, afegiu-hi tota la fruita seca prèviament remullada (menys els pinyons), el vi ranci, el conyac, i deixeu-ho reduir.
  4. Quan la carn sigui tova, deixeu-la reposar, afegiu-hi dos ous crus i pasteu-la. Condimenteu-ho amb canyella i nou moscada. Farciu el gall dindi i cosiu-lo. Salpebreu-lo bé.
  5. Coueu-ho al forn a 125 ºC durant 3 h. A mitja cocció, afegiu-hi les patates i banyeu-ho amb el suc de la cocció o amb brou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto