Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el gall dindi, plomeu-lo, talleu la primera part de les ales, les potes i el coll deixant-hi un xic de pell. Feu un tall a la carcanada i aneu-lo desossant amb cura perquè no es trenqui la pell.
  2. Deixeu els ossos de les cuixes i de les ales, només cal treure'n la carcanada, amb la qual, juntament amb les potes, les ales i el coll, fareu un bon brou amb les cebes i les pastanagues.
  3. Trinxeu la carn magra de porc i barregeu-la amb la de botifarra i la molla. Salpebreu-ho i coeu-la en una cassola amb llard o oli. Quan es comenci a coure, afegiu-hi tota la fruita seca prèviament remullada (menys els pinyons), el vi ranci, el conyac, i deixeu-ho reduir.
  4. Quan la carn sigui tova, deixeu-la reposar, afegiu-hi dos ous crus i pasteu-la. Condimenteu-ho amb canyella i nou moscada. Farciu el gall dindi i cosiu-lo. Salpebreu-lo bé.
  5. Coueu-ho al forn a 125 ºC durant 3 h. A mitja cocció, afegiu-hi les patates i banyeu-ho amb el suc de la cocció o amb brou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: