Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu el gall per rostir, salpebreu-lo i, amb un pinzell, unteu-lo amb llard calent.
  2. Talleu les verdures a la bresa i poseu-les a la part inferior d'una safata ben amanides amb oli d'oliva.
  3. Poseu el pollastre sobre les verdures i fiqueu-lo al forn a 110 ºC durant 3 h.
  4. Retireu el gall, desglaceu-lo amb el vi ranci i mulleu-lo amb brou de gallina.
  5. Torneu a ficar el pollastre al forn, en una safata, a 170 ºC i aneu-lo mullant amb el suc que va deixant.
  6. Talleu el gall a octaus i afegiu-hi les orellanes i el raïm. Mulleu-lo amb la salsa de verdures trinxades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: