Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les galtes de vedella de greix. Salpebreu-les, marqueu-les a banda i banda en una cassola amb un raig d’oli i reserveu-les. 
  2. Piqueu la ceba i la pastanaga molt fines. 
  3. En el mateix recipient, coeu-les amb una cabeça d’alls partida per la meitat. Un cop sigui tot cuit, afegiu-hi un got de vi ranci i reduïu-ho a sec. Introduïu-hi les galtes, cobriu-les d’aigua i coeu-les al forn amb l’olla tapada 3 h a 150 ºC. 
  4. Escaliveu els pebrots a la flama del foc. Peleu-los, traieu-ne les llavors i deixeu-ne assecar la carn al forn 1 h a 80 ºC. Confiteu una cabeça d’alls i el llorer en 1 l d’oli d’oliva. 
  5. Quan l’oli tingui gust, afegiu-hi la carn dels pebrots i deixeu-ho al forn 2 h a 80 ºC. Coeu les patates amb pell amb aigua i sal, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Traieu les galtes del forn i, un cop fredes, talleu-les en dos trossos. 
  6. Coleu el líquid resultant i reduïu-lo per obtenir la salsa. Emulsioneu el puré de patata amb oli de confitar els pebrots. Glacegeu les galtes amb la salsa i la mantega. 
  7. Muntatge: disposeu-les al mig del plat acompanyades d’una llàgrima de patata i dels pebrots confitats. Acabeu-ho abocant salsa per sobre de la galta i una mica de pols de llorer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: