Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el garrí en porcions i saleu-lo. Confiteu-lo en oli, la sàlvia i una cabeça d’alls 5 h a 80 ºC en una olla tapada al forn. El garrí ha de quedar ben cobert d’oli perquè no quedi sec. 
  2. Peleu les cebes. Coeu-les al forn en una cassola tapada a temperatura baixa (100 ºC), amb una mica de mel i aigua. Caramel·litzeu-les a poc a poc fins que estiguin toves. 
  3. Bulliu les patates, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Coeu les cabeces d’alls al forn 1 h a 120 ºC. Un cop fredes, extraieu la polpa de l’all escalivat. 
  4. Bulliu la nata i afegiu-hi la patata i l’all escalivat. Amb l’ajut d’un túrmix, doneu-hi una textura fina i emulsioneu-ho amb oli verge. Escorreu el garrí de l’oli de confitar i marqueu-lo en una paella per la part de la pell fins que quedi cruixent. 
  5. Disposeu el garrí cruixent i la ceba caramel·litzada al mig del plat i una llàgrima de puré de patata amb all escalivat al costat. Acabeu-ho amb un cordó de la mel de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: