Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb el sucre de llustre i barregeu-la amb el iogurt grec i unes gotes de suc de llima, suaument i amb moviments giratoris. Reserveu-ho al congelador 4-5 h. Remeneu la preparació de tant en tant, perquè mantingui una consistència cremosa i no cristal·litzi.
  2. Unteu una paella amb mantega i salteu-hi la fruita vermella, 2 min, amb el sucre, unes gotes de suc de llima i pela de llima ratllada.
  3. Serviu el gelat amb la fruita vermella saltada, unes fulletes d’alfàbrega i pela de llima, ratllada finament.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: