Troba la teva recepta

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb el sucre de llustre i barregeu-la amb el iogurt grec i unes gotes de suc de llima, suaument i amb moviments giratoris. Reserveu-ho al congelador 4-5 h. Remeneu la preparació de tant en tant, perquè mantingui una consistència cremosa i no cristal·litzi.
  2. Unteu una paella amb mantega i salteu-hi la fruita vermella, 2 min, amb el sucre, unes gotes de suc de llima i pela de llima ratllada.
  3. Serviu el gelat amb la fruita vermella saltada, unes fulletes d’alfàbrega i pela de llima, ratllada finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto