Preparació
Preparació
- Esmicoleu les galetes.
- Si les fruites vermelles o els maduixots són frescos, congeleu-los. Si els compreu congelats, aquest pas ja no caldrà.
- Per al gelat: tritureu els iogurts amb el sucre i les fruites vermelles congelades. Per fer-ho, us caldrà un robot, el complement ample de la batedora elèctrica o batre-ho tot bé en un recipient ample.
- Col·loqueu-ho en bols o copes i acabeu-ho amb les galetes esmicolades.
- Si ho voleu servir més bonic, podeu posar una base de melmelada de maduixa en una copa transparent. Tot seguit, poseu-hi el gelat per sobre i, finalment, acabeu-ho amb les galetes esmicolades.
El consell
- Si voleu presentar el gelat en forma de gelat de pal, només heu de posar la barreja als motlles corresponents i posar-los al congelador perquè agafin cos.
- Aquest gelat és ideal per als dies més calorosos de l’estiu. De tota manera, com que es pot preparar amb fruita vermella congelada, el podeu assaborir tot l’any. Penseu-hi, per exemple, quan planegeu les postres de Nadal. Lluirà fantàstic a la taula!