Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes.
  2. Si les fruites vermelles o els maduixots són frescos, congeleu-los. Si els compreu congelats, aquest pas ja no caldrà.
  3. Per al gelat: tritureu els iogurts amb el sucre i les fruites vermelles congelades. Per fer-ho, us caldrà un robot, el complement ample de la batedora elèctrica o batre-ho tot bé en un recipient ample.
  4. Col·loqueu-ho en bols o copes i acabeu-ho amb les galetes esmicolades.
  5. Si ho voleu servir més bonic, podeu posar una base de melmelada de maduixa en una copa transparent. Tot seguit, poseu-hi el gelat per sobre i, finalment, acabeu-ho amb les galetes esmicolades.

El consell

  • Si voleu presentar el gelat en forma de gelat de pal, només heu de posar la barreja als motlles corresponents i posar-los al congelador perquè agafin cos.
  • Aquest gelat és ideal per als dies més calorosos de l’estiu. De tota manera, com que es pot preparar amb fruita vermella congelada, el podeu assaborir tot l’any. Penseu-hi, per exemple, quan planegeu les postres de Nadal. Lluirà fantàstic a la taula!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto