Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a quarts les quatre pomes Granny Smith i traieu-ne el cor. Netegeu i talleu el fonoll. Passeu-ho tot per la liquadora, en sortiran uns 400 g, i afegiu-hi el suc de llimona.
  2. D'aquesta barreja resultant, separeu-ne 100 g i feu-los bullir amb el sucre en un cassó. Un cop s'hagi diluït el sucre, retireu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina prèviament hidratada. Remeneu-ho, afegiu-ho a la resta i, tot seguit, coleu-ho.
  3. Podeu abocar la gelatina en uns motlles o, simplement, en una safata per tallar-la o trencar-la després.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: