Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’oli de nyores: hidrateu la nyora en aigua tèbia 1 h com a mínim. Traieu-la de l’aigua, raspeu-ne la polpa amb un ganivet i barregeu-la amb l’oli i un polsim de sal. Tritureu-ho.
  2. Fregiu en oli els alls pelats i el bitxo, i quan els alls agafin un to torrat, mai negre, retireu-los ràpidament.
  3. Poseu el bacallà en una cassola amb la pell de cara avall, tapat amb aigua, llorer i grans de pebre. Feu-ho coure 5 min des que comenci a bullir.
  4. Traieu el bacallà de l’aigua, retireu-ne la pell i les espines i poseu-lo en el vas de la batedora.
  5. Escalfeu la crema de llet i la llet. A mesura que aneu batent el bacallà, aneu-hi abocant l’oli perfumat i la crema de llet calenta. Ha de tenir textura de crema. Rectifiqueu-la de sal, si cal. Poseu les pipes amb el sucre en un cassó i coeu-les a foc molt lent, i doneu-hi voltes fins que el sucre s’agafi. No pareu de remenar-les, perquè, si no, hi ha el perill que es cremin.
  6. Poseu la brandada en el gotet, a sobre una mica d’oli de nyores i acabeu-ho amb unes pipes caramel·litzades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto