Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli de nyores: hidrateu la nyora en aigua tèbia 1 h com a mínim. Traieu-la de l’aigua, raspeu-ne la polpa amb un ganivet i barregeu-la amb l’oli i un polsim de sal. Tritureu-ho.
  2. Fregiu en oli els alls pelats i el bitxo, i quan els alls agafin un to torrat, mai negre, retireu-los ràpidament.
  3. Poseu el bacallà en una cassola amb la pell de cara avall, tapat amb aigua, llorer i grans de pebre. Feu-ho coure 5 min des que comenci a bullir.
  4. Traieu el bacallà de l’aigua, retireu-ne la pell i les espines i poseu-lo en el vas de la batedora.
  5. Escalfeu la crema de llet i la llet. A mesura que aneu batent el bacallà, aneu-hi abocant l’oli perfumat i la crema de llet calenta. Ha de tenir textura de crema. Rectifiqueu-la de sal, si cal. Poseu les pipes amb el sucre en un cassó i coeu-les a foc molt lent, i doneu-hi voltes fins que el sucre s’agafi. No pareu de remenar-les, perquè, si no, hi ha el perill que es cremin.
  6. Poseu la brandada en el gotet, a sobre una mica d’oli de nyores i acabeu-ho amb unes pipes caramel·litzades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto