Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: poseu tots els ingredients al robot o al túrmix i bateu-ho intensament fins aconseguir una barreja líquida. Reserveu-ho a la nevera 24 h.
  2. Passeu-ho per un sedàs per extreure’n tot el líquid. Refrigereu-ho.
  3. Per a la mousse: foneu la gelatina hidratada amb un terç de la llet d’ametlles a 45 ºC i afegiu-hi la raspadura de la vainilla. Afegiu-hi la resta de llet d’ametlles i deixeu-ho gelificar una mica a la nevera.
  4. Feu una merenga muntant les clares d’ou amb el sucre 10 min, a una velocitat mitjana.
  5. Mescleu la llet d’ametlles semigelificada amb la merenga amb moviments suaus.
  6. Per a la compota: barregeu el sucre amb la pectina. Talleu els gerds per la meitat i escalfeu-los a 40 ºC. Afegiu-hi la barreja inicial i feu-ho bullir. Tempereu-ho i reserveu-ho en fred. Si voleu simplificar la recepta, podeu substituir la compota per una melmelada.
  7. Poseu la mousse en gotets i deixeu-la refredar. Afegiu-hi la compota i deixeu-la gelificar. Afegiu-hi els gerds i acabeu-ho amb unes quantes ametlles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto