Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu arrencar el bull de la llet amb la polpa de la vainilla. Coleu-ho i dividiu la llet perfumada en dues parts.
  2. Mescleu una de les parts de llet calenta amb tres fulles de gelatina, ben hidratades. Deixeu-ho refredar, sense que arribi a quallar, i poseu-ho dins d'un sifó de cuina. Tanqueu el sifó i afegiu-hi les dues càrregues de gas; remeneu bé el sifó, per mesclar-ho perfectament, i reserveu-lo a la nevera.
  3. Barregeu els 500 g de cafè americà ben calent amb els 30 g de sucre, afegiu-hi cinc fulles de gelatina hidratades, mescleu-ho bé i repartiu-ho al fons de vuit vasos, on servireu les postres. Reserveu-los a la nevera.
  4. Barregeu la segona part de la llet perfumada, també ben calenta, amb la xocolata ratllada, fins que quedi una crema ben fina. Afegiu a la mescla de llet i xocolata calenta les cinc fulles de gelatina restants, també ben hidratades.
  5. Barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar sense que arribi a quallar. Quan sigui ben freda i no quallada, repartiu la crema de xocolata als vasos que teniu a la nevera a sobre del quallat de cafè, i torneu-los a posar a la nevera: els vasos hauran quedat de dos colors diferents.
  6. Al moment de presentar les postres a taula, repartiu-hi per sobre l'escuma de llet, sense que es barregi amb la resta, i empolseu-hi pel cim una mica de cacau pur en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto