Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa: barregeu-ho tot fins a tenir una massa homogènia i feu-la reposar tapada 10 min. Treballeu-la plegant-la i fent-la rodar, fins que quedi fina. 
  2. Deixeu-la reposar unes 2 h, tapada, fins que dobli el volum.
  3. Poseu-la sobre el marbre i aixafeu-la fins que quedi desgasada. Feu-ne porcions de 40-50 g i doneu-los forma de bola.
  4. Mulleu-les amb un esprai amb aigua, i passeu-les per sèsam.
  5. Poseu els pans sobre paper sulfurat a la safata de forn separats, tapeu-los i deixeu-los fermentar 1 h. 
  6. Coeu-los, 15-20 min, a 220 ºC.
  7. Sobre una reixeta, deixeu-los refredar.
  8. Feu a làmines dos xiitakes i sofregiu-los.
  9. Feu una maionesa de wasabi.
  10. Pinteu les hamburgueses amb soja, i feu-les a la planxa.
  11. Ompliu els pans amb ruca, maionesa, l’hamburguesa i xiitakes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto