Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la memela o huarache: feu boles de 90 g amb la massa de blat de moro blau i doneu-los forma ovalada amb una premsa de fer truites.
  2. Escalfeu una paella a 180 ºC i cuinar-les pels dos costats, 3 min, i reserveu.
  3. Per a les gambes amb allada: escalfeu una paella amb una mica d'oli d'oliva i salteu primer les gambes, després l'all i finalment el nopal fresc. Quan canviï de color a daurat, flamegeu-ho amb el vi blanc i reserveu-ho.
  4. Per al muntatge: poseu llard pels dos costats de cada truita blava perquè estigui una mica cruixent.
  5. Banyeu les truites amb les salses, meitat vermella i meitat verda, per damunt, i afegiu-hi la ceba picada, les gambes saltades i el nopal.
  6. Acabeu-ho amb alvocat, la crema i els raves, i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: