Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la memela o huarache: feu boles de 90 g amb la massa de blat de moro blau i doneu-los forma ovalada amb una premsa de fer truites.
  2. Escalfeu una paella a 180 ºC i cuinar-les pels dos costats, 3 min, i reserveu.
  3. Per a les gambes amb allada: escalfeu una paella amb una mica d'oli d'oliva i salteu primer les gambes, després l'all i finalment el nopal fresc. Quan canviï de color a daurat, flamegeu-ho amb el vi blanc i reserveu-ho.
  4. Per al muntatge: poseu llard pels dos costats de cada truita blava perquè estigui una mica cruixent.
  5. Banyeu les truites amb les salses, meitat vermella i meitat verda, per damunt, i afegiu-hi la ceba picada, les gambes saltades i el nopal.
  6. Acabeu-ho amb alvocat, la crema i els raves, i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto