Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la memela o huarache: feu boles de 90 g amb la massa de blat de moro blau i doneu-los forma ovalada amb una premsa de fer truites.
  2. Escalfeu una paella a 180 ºC i cuinar-les pels dos costats, 3 min, i reserveu.
  3. Per a les gambes amb allada: escalfeu una paella amb una mica d'oli d'oliva i salteu primer les gambes, després l'all i finalment el nopal fresc. Quan canviï de color a daurat, flamegeu-ho amb el vi blanc i reserveu-ho.
  4. Per al muntatge: poseu llard pels dos costats de cada truita blava perquè estigui una mica cruixent.
  5. Banyeu les truites amb les salses, meitat vermella i meitat verda, per damunt, i afegiu-hi la ceba picada, les gambes saltades i el nopal.
  6. Acabeu-ho amb alvocat, la crema i els raves, i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto