Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: feu un almívar fort amb l’aigua i el sucre. Afegiu-hi l’ametlla en pols i barregeu-ho bé fins a obtenir el massapà. Deixeu-ho refredar.
  2. Per a la crema: feu un almívar fort amb el sucre i l’aigua. Bateu els rovells i aboqueu-hi a sobre l’almívar a raig fi sense deixar-ho de batre. Torneu-ho al foc i remeneu-ho contínuament fins que s’espesseixi. Deixeu-ho refredar.
  3. Muntatge: amb l’ajut d’un corró, estireu el massapà ben fi i talleu-lo en quadrats de 4 cm de costat.
  4. Amb una mànega de pastisseria, repartiu un cordó de crema de gema a cada quadrat, com si fossin canelons. Enrotlleu-ho i empolseu-ho amb sucre en pols (en algunes receptes també es banyen amb almívar o es cremen amb un bufador).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: