Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al massapà: feu un almívar fort amb l’aigua i el sucre. Afegiu-hi l’ametlla en pols i barregeu-ho bé fins a obtenir el massapà. Deixeu-ho refredar.
  2. Per a la crema: feu un almívar fort amb el sucre i l’aigua. Bateu els rovells i aboqueu-hi a sobre l’almívar a raig fi sense deixar-ho de batre. Torneu-ho al foc i remeneu-ho contínuament fins que s’espesseixi. Deixeu-ho refredar.
  3. Muntatge: amb l’ajut d’un corró, estireu el massapà ben fi i talleu-lo en quadrats de 4 cm de costat.
  4. Amb una mànega de pastisseria, repartiu un cordó de crema de gema a cada quadrat, com si fossin canelons. Enrotlleu-ho i empolseu-ho amb sucre en pols (en algunes receptes també es banyen amb almívar o es cremen amb un bufador).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto