Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: feu un almívar fort amb l’aigua i el sucre. Afegiu-hi l’ametlla en pols i barregeu-ho bé fins a obtenir el massapà. Deixeu-ho refredar.
  2. Per a la crema: feu un almívar fort amb el sucre i l’aigua. Bateu els rovells i aboqueu-hi a sobre l’almívar a raig fi sense deixar-ho de batre. Torneu-ho al foc i remeneu-ho contínuament fins que s’espesseixi. Deixeu-ho refredar.
  3. Muntatge: amb l’ajut d’un corró, estireu el massapà ben fi i talleu-lo en quadrats de 4 cm de costat.
  4. Amb una mànega de pastisseria, repartiu un cordó de crema de gema a cada quadrat, com si fossin canelons. Enrotlleu-ho i empolseu-ho amb sucre en pols (en algunes receptes també es banyen amb almívar o es cremen amb un bufador).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto