Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu les albergínies i partiu-les per la meitat, al llarg. Col·loqueu-les sobre una safata de forn, unteu la superfície amb oli i condimenteu-los amb sal i pebre acabat de moldre. Enforneu-los 30 min a 180 ºC.
  2. Deixeu temperar les albergínies i buideu-les amb una cullera. Poseu la polpa en un got per triturar. Afegiu-hi els grans d’all pelats, la tahina i el suc de mitja llimona. Tritureu-ho fins a obtenir una pasta homogènia.
  3. Per a la vinagreta: renteu els tomàquets i talleu-los a daus. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la brunesa. Renteu i piqueu el julivert. Barregeu tots els ingredients amb l’oli de sèsam, el suc de mitja llimona i la pela ratllada, i poseu-ho a punt de sal i pebre.
  4. Traieu les espines dels filets de llobarro, assequeu-los i saleu-los. Escalfeu una paella amb dues cullerades d’oli i coeu-hi els filets, 2 min per cada banda, començant per la part de la pell. Desfulleu les branquetes de coriandre i barregeu-les amb la ruca.
  5. Escalfeu l’hummus i poseu-lo al centre del plat; a sobre, poseu-hi el f llobarro i les fulles, i acabeu-ho d’amanir amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

17 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

17 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

17 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto