Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba. Quan sigui rossa, poseu-hi el llamàntol, el bitxo i el conyac i feu-ho reduir. 
  2. Incorporeu-hi la farina i aclariu-la amb la llet. Una vegada cuita, deixeu-ho refredar. Feu farcellets de farcit de llamàntol embolicats amb pasta kataifi. 
  3. Per al xarop: feu un sofregit fosc de ceba. Afegiu-hi i sofregiu-hi bé els crancs i cobriu-los d’aigua. Feu-ho bullir 35 min i coleu el suc sense aixafar els crancs. Salpebreu-ho. Reduïu-lo molt, fins que en quedin 250 ml. 
  4. Amb el foc lent, tireu-hi la mantega aixafada amb la farina. 
  5. Quan estigui desfeta i el suc tingui cos, ja podeu servir el plat. Coeu els farcells al forn 10 min a 200 ºC i serviu-los amb la salsa de crancs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto