Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un tassó petit, barregeu el suc de llimona, l'all i el coriandre. Assaoneu amb sal i pebre i reserveu-ho.
  2. Per netejar els pebrots, ompliu una olla petita amb sal i deixeu-los bullir durant 5 minuts. Després, retireu els pebrots de l'olla i poseu-los en un bol amb gel durant 2 minuts.
  3. En una paella petita escalfeu l'oli d'oliva a foc mitjà i salteu els pebrots fins que comencin a daurar-se, aproximadament durant 5 minuts.
  4. Quan estiguin daurats, traieu-los per batre'ls fins aconseguir una crema de pebrots. 
  5. Agafeu un plat, talleu l'alvocat en llesques i aneu-lo col·locant alternat amb el salmó. Per sobre, la crema de pebrots i el suc de llima. Opcionalment decoreu-lo al gust amb fulles de coriandre. I ja estarà llest!

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: