Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu les làmines de lasanya durant 5 o 10 min amb aigua abundant, un raig d’oli i un polsim de sal. Un cop cuites, estireu-les al damunt d’un drap de cuina per assecar-les.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola d’alumini amb una mica de mantega fins que quedi transparent. Seguidament, afegiu-hi els xampinyons i la resta de bolets que prèviament haureu laminat. A continuació, afegiu-hi la mussolina d’ànec i flamegeu-ho tot amb el xerès. Tireu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho reduir fins que la crema tingui una consistència espessa.
  3. Munteu la lasanya fent capes primer de beixamel, després de pasta i seguidament de farciment, cobrint novament el farciment amb la pasta i la beixamel. Finalitzeu el plat empolsant el formatge ratllat pel damunt i poseu la lasanya al forn a gratinar fins que el formatge quedi torrat. Podeu guarnir la lasanya amb uns espàrrecs i tomàquets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

29 gen

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

30 gen

Taller de Daifuku Mochi: 'El dolç japonès més desitjat' 2020

Si voleu aprendre a elaborar el 'daikufu', també anomenat 'daifukumochi', un dolç japonès que consisteix...

01-31 gen

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto