Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les làmines de lasanya durant 5 o 10 min amb aigua abundant, un raig d’oli i un polsim de sal. Un cop cuites, estireu-les al damunt d’un drap de cuina per assecar-les.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola d’alumini amb una mica de mantega fins que quedi transparent. Seguidament, afegiu-hi els xampinyons i la resta de bolets que prèviament haureu laminat. A continuació, afegiu-hi la mussolina d’ànec i flamegeu-ho tot amb el xerès. Tireu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho reduir fins que la crema tingui una consistència espessa.
  3. Munteu la lasanya fent capes primer de beixamel, després de pasta i seguidament de farciment, cobrint novament el farciment amb la pasta i la beixamel. Finalitzeu el plat empolsant el formatge ratllat pel damunt i poseu la lasanya al forn a gratinar fins que el formatge quedi torrat. Podeu guarnir la lasanya amb uns espàrrecs i tomàquets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto