Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu les làmines de lasanya durant 5 o 10 min amb aigua abundant, un raig d’oli i un polsim de sal. Un cop cuites, estireu-les al damunt d’un drap de cuina per assecar-les.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola d’alumini amb una mica de mantega fins que quedi transparent. Seguidament, afegiu-hi els xampinyons i la resta de bolets que prèviament haureu laminat. A continuació, afegiu-hi la mussolina d’ànec i flamegeu-ho tot amb el xerès. Tireu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho reduir fins que la crema tingui una consistència espessa.
  3. Munteu la lasanya fent capes primer de beixamel, després de pasta i seguidament de farciment, cobrint novament el farciment amb la pasta i la beixamel. Finalitzeu el plat empolsant el formatge ratllat pel damunt i poseu la lasanya al forn a gratinar fins que el formatge quedi torrat. Podeu guarnir la lasanya amb uns espàrrecs i tomàquets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto