Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la pinya en trossos que es puguin menjar d'un mos. Poseu un raig d'oli de sèsam en una cassola i tireu-hi la pinya. Cuineu-la fins que estigui daurada. Reserveu-la.
  2. En la mateixa cassola sofregiu la ceba i els pebrots tallats a tires amb una mica de sal. Deixeu que es cuinin durant 5 min a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts i deixeu que s'ofeguin fins que es desfacin. Incorporeu-hi llavors el curri vermell i doneu-hi un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula. Afegiu-hi la llet de coco.
  4. Mentre es fan les verdures, peleu els llagostins i cuineu-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Es fan en un moment, així que quan vegeu que canvien de color tireu-hi una culleradeta de gingebre mòlt, doneu-hi un parell de voltes i retireu-los del foc.
  5. Deixeu que les verdures i la llet de coco facin un bull i llavors afegiu-hi de nou la pinya i els llagostins. Deixeu que bullin junts un parell de minuts.
  6. Serviu el curri vermell de llagostins amb arròs basmati cuit i empolseu tot el conjunt amb coriandre picat. Ja veureu quina delícia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto