Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la pinya en trossos que es puguin menjar d'un mos. Poseu un raig d'oli de sèsam en una cassola i tireu-hi la pinya. Cuineu-la fins que estigui daurada. Reserveu-la.
  2. En la mateixa cassola sofregiu la ceba i els pebrots tallats a tires amb una mica de sal. Deixeu que es cuinin durant 5 min a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts i deixeu que s'ofeguin fins que es desfacin. Incorporeu-hi llavors el curri vermell i doneu-hi un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula. Afegiu-hi la llet de coco.
  4. Mentre es fan les verdures, peleu els llagostins i cuineu-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva. Es fan en un moment, així que quan vegeu que canvien de color tireu-hi una culleradeta de gingebre mòlt, doneu-hi un parell de voltes i retireu-los del foc.
  5. Deixeu que les verdures i la llet de coco facin un bull i llavors afegiu-hi de nou la pinya i els llagostins. Deixeu que bullin junts un parell de minuts.
  6. Serviu el curri vermell de llagostins amb arròs basmati cuit i empolseu tot el conjunt amb coriandre picat. Ja veureu quina delícia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

15 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

15 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

03 mai - 15 set

Jornades Gastronòmiques pel Centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar

Per commemorar el centenari de la primera Ciutat-Jardí de Catalunya, Terramar, diversos locals de Sitges proposen...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto