Preparació
Preparació
- Talleu les llamineres a rodanxes no gaire fines. Amb l’ajut d’un adult, enrossiu-les en una paella, a foc alt, amb un raig d’oli, i aneu-les reservant en una safata.
- A la paella on heu cuit les llamineres, poseu els xampinyons, nets i tallats. Coeu-los a foc alt, amb un raig d’oli, fins que perdin tota l’aigua. Reserveu-los.
- A la mateixa paella, foneu la mel amb la soja, afegiu-hi el suc que ha deixat anar la carn i reduïu-ho fins que prengui textura de salsa.
- Poseu-hi els talls de llaminera reservats. Laqueu-los bé, és a dir, feu que quedin ben mullats amb la salsa. Integreu tot el conjunt i acabeu-ho afegint-hi els xampinyons.
El consell
Si voleu canviar una mica la recepta, en comptes de preparar la salsa de mel i soja, podeu fer una salseta de mostassa i mel. Per preparar-la, només heu de barrejar dues cullerades de mostassa amb dues cullerades de mel i afegir-hi una mica de sal.
Acompanyeu aquestes llamineres amb una mica d’arròs i tindreu un plat únic molt complet.