Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu les llamineres a rodanxes no gaire fines. Amb l’ajut d’un adult, enrossiu-les en una paella, a foc alt, amb un raig d’oli, i aneu-les reservant en una safata.
  2. A la paella on heu cuit les llamineres, poseu els xampinyons, nets i tallats. Coeu-los a foc alt, amb un raig d’oli, fins que perdin tota l’aigua. Reserveu-los.
  3. A la mateixa paella, foneu la mel amb la soja, afegiu-hi el suc que ha deixat anar la carn i reduïu-ho fins que prengui textura de salsa.
  4. Poseu-hi els talls de llaminera reservats. Laqueu-los bé, és a dir, feu que quedin ben mullats amb la salsa. Integreu tot el conjunt i acabeu-ho afegint-hi els xampinyons.

El consell

Si voleu canviar una mica la recepta, en comptes de preparar la salsa de mel i soja, podeu fer una salseta de mostassa i mel. Per preparar-la, només heu de barrejar dues cullerades de mostassa amb dues cullerades de mel i afegir-hi una mica de sal.

Acompanyeu aquestes llamineres amb una mica d’arròs i tindreu un plat únic molt complet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: