Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la llaminera sencera i unteu-la amb mostassa i Bovril.
  2. Poseu-hi llard de porc o mantega per sobre i un bon raig de conyac.
  3. Afegiu-hi les escalunyes al voltant i un vas d’aigua sobre les escalunyes.
  4. Coeu-ho 30 min a 180 ºC (si ho voleu més cruet, menys temps).


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: