Troba la teva recepta

Preparació

Escorxeu la llebre i guardeu-ne el cor, el fetge i la sang. Talleu-la i reserveu-ne el llom per a una altra elaboració. Poseu les cuixes, espatlles i el costellam amb el vi negre, la cabeça d'alls partida, les cebes a la juliana i les remolatxes trossejades. (El temps de marinar variarà segons l'edat de la llebre.) Al cap de 2 dies, traieu la llebre i les verdures de la marinada. Daureu els talls de llebre lleugerament enfarinats en una cassola amb oli. Afegiu-hi les verdures i, a continuació, el vi de la marinada. Deixeu que faci xup-xup durant ben bé 4 hores. A continuació infusioneu totes les espècies durant 5 minuts amb el suc de la cocció. Desosseu la llebre i reserveu-ne la carn. Mulleu aquesta carn amb el suc colat de la cocció. Poseu-ho a punt de sal i pebre. Escaliveu les cebetes i, un cop cuites, peleu-les i afegiu-les a la salsa. En el moment de servir, i fora del foc, afegiu-hi la sang i la xocolata.

Més receptes amb Peix i marisc

Canelons de marisc

Canelons de marisc

Per Dolors Abad

Croquetes de bacallà

Croquetes de bacallà

Per Dolors Abad

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto