Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Escorxeu la llebre i guardeu-ne el cor, el fetge i la sang. Talleu-la i reserveu-ne el llom per a una altra elaboració. Poseu les cuixes, espatlles i el costellam amb el vi negre, la cabeça d'alls partida, les cebes a la juliana i les remolatxes trossejades. (El temps de marinar variarà segons l'edat de la llebre.) Al cap de 2 dies, traieu la llebre i les verdures de la marinada. Daureu els talls de llebre lleugerament enfarinats en una cassola amb oli. Afegiu-hi les verdures i, a continuació, el vi de la marinada. Deixeu que faci xup-xup durant ben bé 4 hores. A continuació infusioneu totes les espècies durant 5 minuts amb el suc de la cocció. Desosseu la llebre i reserveu-ne la carn. Mulleu aquesta carn amb el suc colat de la cocció. Poseu-ho a punt de sal i pebre. Escaliveu les cebetes i, un cop cuites, peleu-les i afegiu-les a la salsa. En el moment de servir, i fora del foc, afegiu-hi la sang i la xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto