Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escorxeu la llebre i guardeu-ne el cor, el fetge i la sang.
  2. Talleu-la i reserveu-ne el llom per a una altra elaboració.
  3. Poseu les cuixes, espatlles i el costellam amb el vi negre, la cabeça d'alls partida, les cebes a la juliana i les remolatxes trossejades. (El temps de marinar variarà segons l'edat de la llebre).
  4. Al cap de 2 dies, traieu la llebre i les verdures de la marinada.
  5. Daureu els talls de llebre lleugerament enfarinats en una cassola amb oli.
  6. Afegiu-hi les verdures i, a continuació, el vi de la marinada.
  7. Deixeu que faci xup-xup durant ben bé 4 hores. A continuació infusioneu totes les espècies durant 5 minuts amb el suc de la cocció.
  8. Desosseu la llebre i reserveu-ne la carn. Mulleu aquesta carn amb el suc colat de la cocció. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  9. Escaliveu les cebetes i, un cop cuites, peleu-les i afegiu-les a la salsa. En el moment de servir, i fora del foc, afegiu-hi la sang i la xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto