Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la llebre de pell i vísceres. Reserveu-ne el fetge, el cor i la sang. Desosseu-la completament. Marineu la carn de la llebre amb vi, verdures i herbes aromàtiques 24 h. 
  2. Amb els ossos, feu-ne una salsa (rostiu els ossos i poseu-los a bullir en aigua i amb verdures). 
  3. Per al farcit: passeu tots els ingredients per la màquina picadora. Amb el foie, feu cilindres amb l’ajut de paper film. Feu làmines fines de cansalada ibèrica i disposeu-les sobre la carn de llebre. 
  4. Col·loqueu el farcit de llebre i el cilindre de foie de manera que en tancar-ho quedi el foie al mig. Emboliqueu la llebre amb un drap de fil i coeu-la dins la salsa de llebre 12 h a 65 ºC. Deixeu-la refredar a la nevera un dia. Talleu-la a rodanxes de 2 cm. 
  5. Bulliu les patates, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Bulliu la nata i afegiu-hi el puré. 
  6. Emulsioneu-ho amb mantega i rectifiqueu-ho de sal. Recolliu la salsa de coure la llebre, reduïu-la i lligueu-la amb xocolata i mantega. Escalfeu la llebre, salteu els bolets i salseu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: