Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la llebre de pell i vísceres. Reserveu-ne el fetge, el cor i la sang. Desosseu-la completament. Marineu la carn de la llebre amb vi, verdures i herbes aromàtiques 24 h. 
  2. Amb els ossos, feu-ne una salsa (rostiu els ossos i poseu-los a bullir en aigua i amb verdures). 
  3. Per al farcit: passeu tots els ingredients per la màquina picadora. Amb el foie, feu cilindres amb l’ajut de paper film. Feu làmines fines de cansalada ibèrica i disposeu-les sobre la carn de llebre. 
  4. Col·loqueu el farcit de llebre i el cilindre de foie de manera que en tancar-ho quedi el foie al mig. Emboliqueu la llebre amb un drap de fil i coeu-la dins la salsa de llebre 12 h a 65 ºC. Deixeu-la refredar a la nevera un dia. Talleu-la a rodanxes de 2 cm. 
  5. Bulliu les patates, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Bulliu la nata i afegiu-hi el puré. 
  6. Emulsioneu-ho amb mantega i rectifiqueu-ho de sal. Recolliu la salsa de coure la llebre, reduïu-la i lligueu-la amb xocolata i mantega. Escalfeu la llebre, salteu els bolets i salseu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto