Preparació
- Netegeu la llebre de pell i vísceres. Reserveu-ne el fetge, el cor i la sang. Desosseu-la completament. Marineu la carn de la llebre amb vi, verdures i herbes aromàtiques 24 h.
- Amb els ossos, feu-ne una salsa (rostiu els ossos i poseu-los a bullir en aigua i amb verdures).
- Per al farcit: passeu tots els ingredients per la màquina picadora. Amb el foie, feu cilindres amb l’ajut de paper film. Feu làmines fines de cansalada ibèrica i disposeu-les sobre la carn de llebre.
- Col·loqueu el farcit de llebre i el cilindre de foie de manera que en tancar-ho quedi el foie al mig. Emboliqueu la llebre amb un drap de fil i coeu-la dins la salsa de llebre 12 h a 65 ºC. Deixeu-la refredar a la nevera un dia. Talleu-la a rodanxes de 2 cm.
- Bulliu les patates, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Bulliu la nata i afegiu-hi el puré.
- Emulsioneu-ho amb mantega i rectifiqueu-ho de sal. Recolliu la salsa de coure la llebre, reduïu-la i lligueu-la amb xocolata i mantega. Escalfeu la llebre, salteu els bolets i salseu-ho.