Preparació
- Per a la coca: compreu la massa al forn i estireu-la molt fina, que faci 12 x 6 cm, aproximadament. Coeu-la a uns 160 ºC durant 4 min.
- Per fer la picada d’olives: talleu les olives a tires, traient-ne el pinyol. Tingueu els pinyons una estona en aigua, entreu-los al forn ben escorreguts (a 160 ºC) fins que quedin una mica daurats. Piqueu l’all al morter amb una mica de pebre. Afegiu-hi oli, el julivert tallat molt petit, les olives ja tallades i els pinyons.
- Saleu el llobarro i unteu-lo d’oli. Passeu-lo per la planxa uns 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn a 180 ºC durant uns 4 min.
- Muntatge: al centre del plat poseu-hi la coca amb quatre pètals de tomàquet confitat. Al costat, el tall de llobarro i, per sobre dels tomàquets, l’oli i les olives.