Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la coca: compreu la massa al forn i estireu-la molt fina, que faci 12 x 6 cm, aproximadament. Coeu-la a uns 160 ºC durant 4 min.
  2. Per fer la picada d’olives: talleu les olives a tires, traient-ne el pinyol. Tingueu els pinyons una estona en aigua, entreu-los al forn ben escorreguts (a 160 ºC) fins que quedin una mica daurats. Piqueu l’all al morter amb una mica de pebre. Afegiu-hi oli, el julivert tallat molt petit, les olives ja tallades i els pinyons.
  3. Saleu el llobarro i unteu-lo d’oli. Passeu-lo per la planxa uns 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn a 180 ºC durant uns 4 min.
  4. Muntatge: al centre del plat poseu-hi la coca amb quatre pètals de tomàquet confitat. Al costat, el tall de llobarro i, per sobre dels tomàquets, l’oli i les olives.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto